Vi bruger cookies til at gemme information om hvad du har lagt i din indkøbskurv, samt hvordan du bruger hjemmesiden. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.

Naturlig makeup

Lav makeup med flotte mineralpigmenter

Øjenskygge, læbestift, rouge, lipgloss, mascara...Det er muligt at lave det hele selv og med vores mineralbaserede pigmenter skal du ikke gå på kompromis med farverne.

Find opskrifter og vores makeupsæt, der gør det nemt at komme i gang, her

Levering

Bestil for minimum kr. 500 og få leveret fragtfrit med GLS

Produktinformation

Naturlig solbeskyttelse

Nyd solen med omtanke og beskyt din hud. Tiosol er et fysisk solfilter baseret på ikke-nano titandioxid, der gør det nemt at lave solbeskyttelsesprodukter hjemme ved køkkenbordet.

Find opskrifter med tiosol her

naturlig hudpleje

Forkæl din hud

Hybenkernelotion er en revitaliserende kropslotion, der blandt andet indeholder cellefornyende og opstrammende olie fra hyben. Det oplagte valg når huden skal holdes spændstig.

Find hele vores udvalg af ansigtspleje her

Find hele vores udvalg af kropspleje her

Produktinformation

Brun uden sol

Vil du gerne have lidt kulør, uden at solbade? Så tilsæt vores naturlige selvbruner til din creme eller lotion. Du kan også lave f.eks. selvbrunerlotion helt fra bunden.

Læs mere om selvbruner

Køb selvbruner

Hjemmelavet hudpleje og slik med naturens råvarer

I vores opskriftsarkiv kan du finde opskrifter på de fleste former for hår- og hudplejeprodukter samt søde sager. Det er gratis at anvende opskrifterne og har du et forslag til noget du synes vi mangler en opskrift på, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

I vores webbutik kan du købe råvarer, redskaber, emballage mm til at lave dine egne produkter ligesom du også der finder produkterne i vores serie af ansigts- og kropsplejeprodukter.

FIND FORHANDLER

Duft, rør og smag

Vores varer forhandles i hele landet. Find forhandler nær dig.

Du kan også besøge vores butik på Djursland. Vi har åbent man-tors fra 9-16 og fredag fra 9-14.30

naturlig hudpleje

Skrub huden sommerklar

En god skrubbetur kan gøre underværker. De døde hudceller fjernes, blodcirkulationen stimuleres og huden får en friskere glød og en mere ensartet struktur. Lav en saltskrub eller en sukkerskrub og masser den nænsomt ind i huden - altid på fugtig hud for det bedste resultat.

Skal det være ekstra nemt har vi en færdiglavet Saltskrub, der revitaliserer huden og efterlader den med fornyet glød. Læs mere og køb den her

OPSKRIFT

Shampoo med hydraplus

Lav den lækreste shampoo med hydraplus, der er baseret på hydrolyseret majsstivelse og ekstrakt af roe. 

Se opskriftsfilmen og opdag hvor nemt det er

Find opskriften her

Vegetabilske olier

Hudens naturlige næring

Vegetabilske olier er den mest naturlige form for næring, du kan anvende til din hud. De har hver især deres værdifulde egenskaber, som kan udnyttes optimalt ved at bruge flere samtidig.

Se vores vegetabilske olier

Litteratur

Naturlig Skønhedspleje

Bogen Naturlig skønhedspleje bringer på en nem og overskuelig måde opskrifter på, hvordan man med ganske få ingredienser og en smule tid kan lave de lækreste produkter til krop og hjem, minimere kemikalierne i hverdage og spare penge.

Køb bogen her

Æteriske olier

Økologisk appelsinolie

Koldpresset af økologiske appelsinskaller. Dufter skønt af appelsin og kan bruges som smag i konfekt og andre søde sager. Den kan også tilsættes hudpleje, hvor den virker opfriskende, antiseptisk og stimulererende på blodcirkulationen.

Læs mere og køb

Se alle vores æteriske olier

Urtegaarden ApSAldershvilevej 1 8961 Allingåbro+45 86 48 00 11CVR: 13712506urtegaarden@urtegaarden.dk