Vi bruger cookies til at gemme information om hvad du har lagt i din indkøbskurv, samt hvordan du bruger hjemmesiden. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.

Hjemmelavet hudpleje og slik med naturens råvarer

I vores opskriftsarkiv kan du finde opskrifter på de fleste former for hår- og hudplejeprodukter samt søde sager. Det er gratis at anvende opskrifterne og har du et forslag til noget du synes vi mangler en opskrift på, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

I vores webbutik kan du købe råvarer, redskaber, emballage mm til at lave dine egne produkter ligesom du også der finder produkterne i vores serie af ansigts- og kropsplejeprodukter.

lav selv kosmetik

Få læberne sikkert gennem vinteren

Frost og kulde er hård ved den sarte hud på læberne og mange oplever problemer med revnede og irriterede læber. Forebyg skaderne ved at pleje læberne med hjemmelavet læbepomade eller læbebalsam, som også kan hjælpe med at hele læberne, hvis skaden er sket.

Skal det være ekstra nemt har vi en færdiglavet læbepomade, der giver intensiv pleje og næring. Læs mere her og køb den her.

Lav selv slik

Hjemmelavede bolsjer til den søde tand

Det er både sjovt og hyggeligt at lave hjemmelavede bolsjer. Hele familien kan være med - på tværs af generationer - og det sværeste er, at blive enige om hvilken smag og farve bolsjerne skal have.

Find opskrifter på bolsjer her eller kom nemt i gang med et bolsjesæt

Lav selv kosmetik

Hjemmelavet kropspleje

Du behøver ikke gå på kompromis med effekt, selvom du fremstiller dine egne kropsplejeprodukter - og når du laver selv, har du mulighed for at skabe individuel hudpleje med lige præcis de olier og virkestoffer du ønsker - og om der skal være duft i eller ej. Prøv f.eks. at lave en bodycreme - den er med sit indhold af genopbyggende aloe vera og lækre fedtstoffer, som økologisk sheasmør, ultraplejende og nærende.

Find flere opskrifter på kropspleje

Naturlig hudpleje

Skræddersyet hudpleje

Vores virkestofsæt giver mulighed for at skabe individuel hudpleje med naturlige fugtgivende og regenererende virkestoffer. Virkestofferne tilsættes dråbevis lige inden brug og giver dig derfor mulighed for at tilpasse din hudpleje fra dag til dag. Læs mere her  - og køb virkestofsæt her

Emballage

Små, store, plast, glas....

...vi har emballage til et hvert behov. Så hvad enten du fremstiller dine egne hudplejeprodukter, har brug for en fin beholder til de hjemmelavede bolsjer eller skal ud at rejse og derfor har brug for mindre krukker og flasker, så har vi løsningen.

Se vores emballage her

Vegetabilske olier

Hudens naturlige næring

Vegetabilske olier er den mest naturlige form for næring, du kan anvende til din hud. De har hver især deres værdifulde egenskaber, som kan udnyttes optimalt ved at bruge flere samtidig.

Se vores vegetabilske olier

naturlig hudpleje

Plej huden på den naturlige måde

Vores serie af ansigts- & kropspleje indeholder det, der skal til for at pleje hud og hår, i det daglige og når huden har brug for lidt ekstra.
Vi vælger råvarer med omtanke for både miljøet og kroppen. Overvejende økologiske koldpressede olier, planteaktive virkestoffer med veldokumenteret effekt og æteriske olier af høj kvalitet.

Lige nu anbefaler vi nyheden, hybenkernelotion, der ud over økologisk hybenkerneolie bl.a. også indeholder økologisk arganolie og aloe vera juice fra økologisk dyrket aloe vera.

Find hele vores udvalg af ansigtspleje her

Find hele vores udvalg af kropspleje her

Æteriske olier

Økologisk appelsinolie

Koldpresset af økologiske appelsinskaller. Dufter skønt af appelsin og kan bruges som smag i konfekt og andre søde sager. Den kan også tilsættes hudpleje, hvor den virker opfriskende, antiseptisk og stimulererende på blodcirkulationen.

Læs mere og køb

Se alle vores æteriske olier

FIND FORHANDLER

Duft, rør og smag

Vores varer forhandles i hele landet hos f.eks. helsekostbutikker og Matas. Find forhandler nær dig.

Du kan også besøge vores butik på Djursland på adressen Aldershvilevej 1, 8961 Allingåbro. Vi har åbent man-tors fra 9-16 og fredag fra 9-14.30

Urtegaarden ApSAldershvilevej 1 8961 Allingåbro+45 86 48 00 11CVR: 13712506urtegaarden@urtegaarden.dk