Vi bruger cookies til at gemme information om hvad du har lagt i din indkøbskurv, samt hvordan du bruger hjemmesiden. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.

lav selv chokolade

Julechokolader til enhver smag

Du kan selv lave de skønneste fyldte chokolader til jul. Spis dem selv eller giv dem som en personlig gave til en du holder af.

Lav klassikerne med marcipan eller pebermynte eller prøv med citrusfyld. Find inspiration i vores store udvalg af opskrifter og find en form der passer her.

Chokoladeskallerne kan du støbe af økologisk hvid, mælke- eller mørk chokolade - og skal du være sikker på at chokoladen bliver blank og med det helt rigtige knæk, så kan du læse mere om temperering af chokolade, som er hele hemmeligheden.

Du kan også lave nem konfekt ved at overtrække marcipankugler tilsat smag og farve med chokolade. Find forslag til smagsvarianter her.

Lav selv kosmetik

Giv luksuriøs kropspleje i julegave

Skal du give julegave til en der sætter pris på luksuriøs kropspleje? Så prøv at lave en bodycreme - den er med sit indhold af genopbyggende aloe vera og lækre fedtstoffer, som økologisk sheasmør, ultraplejende og nærende.

Find flere opskrifter på kropspleje

Lav selv slik

Hjemmelavede bolsjer til den søde tand

Det er både sjovt og hyggeligt at lave hjemmelavede bolsjer. Hele familien kan være med - på tværs af generationer - og det sværeste er, at blive enige om hvilken smag og farve bolsjerne skal have.

Find opskrifter på bolsjer her eller kom nemt i gang med et bolsjesæt

Levering og åbningstider i julen

Sidste mulighed for at bestille pakker til levering inden jul er den 22. december kl. 11.

Herefter holder vi juleferie til og med den 2. januar 2017, hvorefter vi hurtigst muligt ekspederer ordrer og svarer på mails modtaget i ferien.

Kontoret og butikken på Aldershvilevej holder lukket i samme periode.

lav selv lys

Julen er lysets fest...

...så hvad er mere oplagt end at støbe sine egne lys. Med vores rapsbaserede lysvoks og tilhørende væger er det nemt og enkelt at fremstille duftlys med lige præcis den æteriske- eller duftolie du allerbedst kan lide.

Find opskrift på duftlys her. Det er enkelt og børnene kan også være med - og duftlys er et oplagt bud på en personlig, hjemmelavet julegave eller adventsgave.

lav selv lys

Spred duften af jul

Lav fine lys af bivoksplader - kom nemt i gang med vores bivoks lyssæt, der indeholder alt der skal til, inkl. udførlig instruktion.

Dyp evt. vægen i 'Jul', en duftblanding bestående af appelsin, kanel og kryddernellike: http://www.urtegaarden.dk/jul-duftolie og spred duften af jul.

FIND FORHANDLER

Duft, rør og smag

Besøg en af vores mange forhandlere over hele landet.

naturlig hudpleje

Mangler du en julegaveide?

Så har vi  et stort udvalg af naturlige ansigts- og kropsplejeprodukter

Urtegaarden ApSAldershvilevej 1 8961 Allingåbro+45 86 48 00 11CVR: 13712506urtegaarden@urtegaarden.dk