Vi bruger cookies til at gemme information om hvad du har lagt i din indkøbskurv, samt hvordan du bruger hjemmesiden. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.

Hjemmelavet hudpleje og slik med naturens råvarer

I vores opskriftsarkiv kan du finde opskrifter på de fleste former for hår- og hudplejeprodukter samt søde sager. Det er gratis at anvende opskrifterne og har du et forslag til noget du synes vi mangler en opskrift på, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

I vores webbutik kan du købe råvarer, redskaber, emballage mm til at lave dine egne produkter ligesom du også der finder produkterne i vores serie af ansigts- og kropsplejeprodukter.

naturlig hudpleje

Skrub huden forårsklar

En god skrubbetur kan gøre underværker. De døde hudceller fjernes, blodcirkulationen stimuleres og huden får en friskere glød og en mere ensartet struktur. Lav en saltskrub eller en sukkerskrub og masser den nænsomt ind i huden - altid på fugtig hud for det bedste resultat.

Skal det være ekstra nemt har vi en færdiglavet Saltskrub, der revitaliserer huden og efterlader den med fornyet glød. Læs mere og køb den her

Litteratur

Ny bog: Naturlig Skønhedspleje

Bogen Naturlig skønhedspleje bringer på en nem og overskuelig måde opskrifter på, hvordan man med ganske få ingredienser og en smule tid kan lave de lækreste produkter til krop og hjem, minimere kemikalierne i hverdage og spare penge.

Hovedvægten ligger på produkter til kropspleje som f.eks. de lækreste sæber, bodybutter og læbepomader. men bogen indeholder også et afsnit med miljøvenlige husholdningsartikler som vinduesrens, skurecreme og rumfrisker.

Køb bogen her

Vegetabilske olier

Hudens naturlige næring

Vegetabilske olier er den mest naturlige form for næring, du kan anvende til din hud. De har hver især deres værdifulde egenskaber, som kan udnyttes optimalt ved at bruge flere samtidig.

Se vores vegetabilske olier

naturlig hudpleje

Forkæl din hud

Hybenkernelotion er en revitaliserende kropslotion, der blandt andet indeholder cellefornyende og opstrammende olie fra hyben. Det oplagte valg når huden skal holdes spændstig.

Find hele vores udvalg af ansigtspleje her

Find hele vores udvalg af kropspleje her

Æteriske olier

Økologisk appelsinolie

Koldpresset af økologiske appelsinskaller. Dufter skønt af appelsin og kan bruges som smag i konfekt og andre søde sager. Den kan også tilsættes hudpleje, hvor den virker opfriskende, antiseptisk og stimulererende på blodcirkulationen.

Læs mere og køb

Se alle vores æteriske olier

FIND FORHANDLER

Duft, rør og smag

Vores varer forhandles i hele landet hos f.eks. helsekostbutikker og Matas. Find forhandler nær dig.

Du kan også besøge vores butik på Djursland på adressen Aldershvilevej 1, 8961 Allingåbro. Vi har åbent man-tors fra 9-16 og fredag fra 9-14.30

Urtegaarden ApSAldershvilevej 1 8961 Allingåbro+45 86 48 00 11CVR: 13712506urtegaarden@urtegaarden.dk