Vare

Abrikoskerneolie

Koldpresset, filtreret abrikoskerneolie (Prunus armeniaca).
Abrikoskerneolie er velegnet til kropsolier, massageolier og i cremer og lotion. Er god til tør,
moden og sensitiv hud.
Abrikoskerneolie er en halvfed olie, der trænger middelhurtigt ind i huden.
Levnedsmiddelkvalitet.
INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil
Råvarekategori: Naturlig råvare (N)

Køb abrikoskerneolie i flasker med enten 100 ml, 500 ml eller 2,5 l