Vare

Udsolgt

Pulveriseret æggehvide fremstillet af europæiske hønseæg. 

Levnedsmiddelkvalitet.

Næringsindhold pr. 100 g (blandet)
Energi: ca. 200 KJ/48 kcal
Kulhydrat: 0,7 g
Protein: 10 g
Fedt: 0,2 g

Blandes med vand inden brug og kan anvendes i alle opskrifter, hvor der skal bruges æggehvider. Eksempelvis i flødeboller, skumfiduser samt til sugarpaste/sukkerpasta og MMF/skumfidusfondant, der bruges til overtræk og dekorering af kager.
Til fremstilling af 100 g æggehvide (svarer til ca. 3 æggehvider) opløses 12 g æggehvidepulver i 88 g lunkent vand under omrøring. Blandingen skal opbevares på køl og anvendes inden 24 timer. 

Ingredienser: Æggehvidepulver*, E270 mælkesyre (konservering), E1505 triethylcitrat (modificeret stivelse) og E415 xanthangummi (fortykningsmiddel).

*allergen