Bliv forhandler

 

Urtegaarden har siden 1978 arbejdet med at udvikle produkter til personlig pleje, samt "gør det selv" slik og kosmetik. Vi har et stort sortiment af personlig plejeprodukter, æteriske olier, vegetabilske olier og andre råvarer til både kosmetik og slik. Derudover har vi en række nemme startsæt med råvarer, emballage og opskrifter til produktion af kosmetik og slik.

Vi anvender altid råvarer af allerbedste kvalitet, uden syntetiske, naturfremmede stoffer. Alle vores produkter er fuldt deklarerede med INCI navne, samt indholdsfortegnelse på dansk.

Vi lægger meget vægt på at vores produkter sælges i butik eller i klinik, hvor kunderne kan se, dufte og prøve dem. Derfor har vi lavet et startsortiment med de mest sælgende produkter som samtidig udgør et komplet fundament i den personlige pleje.

Som forhandler af vores personlig plejeprodukter tilbyder vi det omtalte startsortiment til forhandlerpris. Prisen er inklusiv testere på cremer og æteriske olier samt et trædisplay i oliebehandlet bøg til æteriske olier. Endvidere understøtter vi selvfølgelig dit salg med gratis brochuremateriale, som du kan uddele i din butik eller klinik og giver dig en omfattende service, så du aldrig står alene, når du har spørgsmål til vores produkter.

Ønsker du at forhandle andre varer end personlig plejeprodukter, f.eks råvarer til sundere slik, hjælper vi gerne med at sammensætte det helt rigtige sortiment.

Som forhandler har du mulighed for at bestille varer på hjemmesiden her, priserne vil naturligvis blive fratrukket forhandlerrabatten.

Ønsker du at høre mere om vilkårene som forhandler, er du meget velkommen til at kontakte Ania på telefon 86 48 00 11.