ØKO100
Vare

Broccolifrøolie ØKO

Fedtopløseligt virkestof til kosmetik.
Koldpresset olie udvundet af frø fra økologisk broccoli (Brassica oleracea) med en unik fedtsyresammensætning. Har et højt indhold af omega-9 fedtsyren erucasyre, der har silikonelignede egenskaber. Lukker hårskællet og beskytter det mod udtørring.

Danner en beskyttende hinde på hår og efterlader det blødt som silke.
Nærer huden i dybden og modvirker fugtighedstab. Danner en beskyttende hinde på huden og efterlader den blød og glat.

Anvendes i alle former for hud- og hårplejeprodukter.
Velegnet til alle hud- og hårtyper. Især velegnet til hårprodukter.

Kun til udvortes brug.

Dos.: Fra 3 % i fedt- eller slutfasen.

INCI: Brassica Oleracea Italica Seed Oil.