Vare

Allantoin

Allantoin findes naturligt i roden fra lægeplanten Kulsukker (Symphytum officinalis), og fremstilles naturidentisk ud fra urinsyre.
Virker lindrende (hindrer ubehag på huden og i hårbunden) og fremmer den naturlige celledeling.
 
Velegnet til tør hud, sensitiv hud og skadet hud.
Anvendes i creme, lotion, salve, skintonic, shampoo og badeprodukter som en del af vandfasen. 
Dosering: Op til 3%, dog højst 5% af den samlede vandmængde.

INCI: Allantoin