ØKO100
Vare

Kokosolie, jomfru ØKO

Fremstillet ved nænsom, mekanisk koldpresning af frisk kokoskød fra økologiske kokosnødder (Cocos nucifera). Resultatet er en lækker olie med en mild smag og duft af kokos, hvor det naturlige indhold af vitaminer og andre indholdsstoffer er bevaret.

Består primært af mættet fedt (94%), hvor fedtsyrerne laurinsyre og myristinsyre udgør det primære indhold. Olien indeholder ca. 4% omega-9 fedtsyrer og ca. 2% af den essentielle omega-3 fedtsyre linolensyre. 

Levnedsmiddelkvalitet.

Anvendelse:

Levnedsmiddel: Jomfru kokosolie er meget varmestabil og er derfor velegnet til stegning, bagning, popning af popcorn mm. Ved stuetemperatur er olien flydende og er derfor nem at smøre på brød som erstatning for smør.
Energi: 3610 KJ/100 g.

Kosmetik: Virker meget beskyttende og plejende og er velegnet til alle hudtyper.
Fed olie, der absorberes langsomt af huden.
Anvendes i creme, lotion og salve som en del af fedtfasen. Jomfru kokosolie giver produkterne en mild duft af kokos.

Smeltepunkt: 22-23°C

INCI: Cocos Nucifera Oil