Vare

Mandelolie, raffineret

Olie fra mandelfrø (Prunus amygdalus). Raffineret. Farve-, duft- og smagsneutral. Mandelolie indeholder ca. 92% enkelt/flerumættede fedtsyrer.

Mandelolie er en halvfed olie, der absorberes middelhurtigt af huden.
Velegnet til normal-tør hud og til massageprodukter.
Anvendes som kropsolie og massageolie samt i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen.

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Køb mandelolie i flasker med 100 ml, 500 ml, 2,5 l eller 10 l.