Opskrift

Aloe vera gél

Gél til brandsår, solskoldning o.lign.

Mængde: 100 ml
Tilberedningstid: 15 min

Holdbarhed: 2 år ved alm. opbevaring

Råvarer

100 ml Aloe Vera juice
1 ml carraghéntang
1 ml natriumbenzoat *

Redskaber

Lille gryde
Måleske
Spiralpiskeris

Emballage

1 stk. 100 ml krukke
1 stk. etiket

Fremstilling

  1. Hæld Aloe Vera juicen i gryden
  2. Si carraghéntang i, og tilsæt natriumbenzoat under opvarmning til max. 60°C
  3. Rør med spiralpiskeris til geléen er afkølet, og evt. carraghénklumper er opløst
  4. Hæld gélen på krukke.

* Hvis gélen anvendes indenfor 1 måned, kan konserveringsmidlet natriumbenzoat udelades.