Opskrift

Ischokolade

Med mandarinolie

Mængde: Små petitfour papirforme, 300 g
Tilberedningstid: 30 min

Holdbarhed: 14 dage

Råvarer

200 g mørk chokolade ØKO
100 g kokosolie ØKO, jomfru
13 g (= 1,5 spsk.) fondantpulver
1,5 ml (30 dråber) mandarinolie ØKO

Redskaber

1 gryde
1 skål til vandbad
1 ske
1 si
1 måleskesæt
1 ophælderpose
30 små petitfour papirforme

Emballage

Små petitfour papirsforme, 10 ml/10 g
Konfektdåse

Fremstilling

  1. Afvej chokolade og kokosolie og sigt fondantpulveret i
  2. Smelt blandingen over vandbad og rør imens
  3. Afkøl let og tilsæt mandarinolie under omrøring
  4. Hæld det i en ophælderpose, fyld i formene og sæt på køl