Opskrift

Lakridsmandler

Med et pift af citron

Mængde: 100 g
Tilberedningstid: 30 min

Holdbarhed: 14 dage, lufttæt beholder

Råvarer

100 g mandler ØKO
15 g kakaosmør ØKO
16 g lakrids ekstrakt
6 dråber citronolie ØKO

Redskaber

1 lille gryde
1 vægt
1 lille grydeske
1 glasskål
1 plastpose
bagepapir

Emballage

Lufttæt beholder

Fremstilling

  1. Smut mandlerne og tør dem i ovnen 10 min ved 180 °C, omrør et par gange
  2. Smelt kakaosmør over svag varme svag  i en lille gryde. Tag gryden af varmen
  3. Mandlerne tilsættes, omrør godt inden de hældes ud på et stykke bagepapir for at dryppe af
  4. Kom dem i en glasskål, tilsæt  citronolie og rør indtil kakaosmørret begynder at størkne og sætter sig fast på siden af skålen
  5. Mandlerne hældes i en plastpose sammen med lakridsekstrakt, ryst godt så lakridsen fordeler sig på mandlerne.
  6. Mandlerne er nu klar til at spise