Opskrift

Nøddebar med chokolade

Peanutbar med chokoladeovertræk

Mængde: 140 g
Tilberedningstid: 30 min

Holdbarhed: 14 dage

Råvarer

65 g (1 dl) økologiske peanuts
25 ml maltitol
2,5 g (2 ml) gummi arabicum ØKO
50 g mørk chokolade ØKO

Redskaber

1 pande
1 skål, der slutter tæt til gryden
1 kniv 
1 gryde
1 skål til vandbad
1 måleskesæt
Bagepapir eller bolsjevæv

Emballage

Lufttæt beholder

Fremstilling

  1. Hak peanuts groft
  2. Smelt maltitol ved svag varme på panden og tilsæt gummi arabicum under omrøring.
  3. Tag panden af varmen og tilsæt de hakkede peanuts
  4. Hæld massen ud på bagepapir og form massen til en bar*
  5. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk baren
  6. Når chokoladen er størknet skæres baren i passende stykker

* lav evt. mundrette barer