ØKO100
Vare

Sheasmør ØKO

Vegetabilsk fedtstof koldpresset af økologiske sheanødder (Butyrospermum parkii), uden duft, smag og farve. Indeholder 6% af den essentielle omega-6 fedtsyre, linolsyre, antiinflammatoriske phytosteroler og små mængder A- og E-vitamin. Indeholder også cinnaminsyre, der er UV-B absorberende, hvorfor sheasmør er en svag naturlig solfaktor (SPF~2).

Virker blødgørende og beskyttende.

Velegnet til alle hud- og hårtyper.

Anvendes i creme, lotion, salve m.m. som en del af fedtfasen.Smeltepunkt: 40°C

INCI: Butyrospermum Parkii Butter