ØKO100
Vare

Ingefærolie ØKO

Anvendelse:

Levnedsmidler
Som smagsgiver.
Dosering: Følg anvisninger i opskrift. Må aldrig indtages ufortyndet.

Kosmetik
Virker varmende og øger blodcirkulationen lokalt. Stimulerer hårvækst.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Bund til mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af rod fra økologisk Zingiber officinale.

Levnedsmiddelkvalitet.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, geraniol, citral og linalool.

Ingredients: Zingiber Officinale Root Oil.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer:

faresymbol_udraabstegnfaresymbol_lungerfaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.