Guf til is – Sådan laver du din egen lækre lakridsguf til isen


Hjemmelavet lakrids guf til is, smager helt fantastisk oven på en dejlig isvaffel. Lakrids har længe været et populært krydderi i det søde såvel som det salte køkken - og med god grund.

Her på Urtegaarden elsker vi også lakrids. og vores egen hjemmelavede lakridsguf vækker begejstring både på is og som tilbehør til desserter - og det gør den også hos det lokale ishus, hvor den hitter hos både børn og voksne.
Prøv selv den lette, luftige lakridsguf, som smager himmelsk på sæsonens is - og som tilbehør til mange kager og desserter.

 


Foretrækker du en guf uden lakrids, anbefaler vi guf med jordbærsmag til din is og desserter - og den er også god som fyld i pandekager.

 

Hvordan laver man guf til is?

  1. Bland æggehvidepulver og lunkent vand i en smal skål. Pisk til det skummer op, max 1 min.

  2. Tilsæt glukosesirup (håndteres med våde hænder og saks), aroma og farve og pisk ved lav hastighed til alt er blandet

  3. Pisk yderligere 10-15 min. ved max hastighed

  4. Server straks