ØKO100
Vare

Jojobaolie ØKO

Den økologiske jojobaolie fra Urtegaarden er en flydende voks, koldpresset af økologiske jojobanødder (Simmondsia chinensis).
Jojobaolie er en halvfed olie, der absorberes middelhurtigt af huden. Olien består primært af stabile umættede omega-9 fedtsyrer og er derfor meget holdbar. En anden egenskab ved jojobaolie er, at den indeholder naturlig solbeskyttelse og derudover er talgregulerende.

Velegnet til sensitiv og normal-tør hud samt til beskyttelse af hår i forskellige hårplejeprodukter.
Anvend jojobaolien i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen.
Kun til udvortes brug.

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

Køb økologisk jojobaolie i enten 100 ml, 500 ml, eller 2,5 l.