Vegetabilske olier

 

Vegetabilske oliers fedtsyresammensætning

Typiske værdier

 

Flerumættede

Enkeltumættede

Mættede

Omega-3

Omega-6

Omega-9

Meget hurtigt optagelig
(meget tør olie)

Hampeolie ØKO

Hurtigt optagelige olier
(tørre olier)


Tidselolie ØKO
E-vitaminolie ØKO


(Halvtørre olier)
Arganolie ØKO
Rapskimolie ØKO




20%

 

 

 

 

 

10%




57%

 


77%
77%



38%
21%




13%

 


13%
13%



44%
63%




10%

 


10%
10%



18%
6%

Mellem optagelige olier
(halvfede olier)

Mandelolie
Mandelolie ØKO
Abrikoskerneolie 
Jojobaolie ØKO




1%
1%
1%




23%
23%
26%




68%
68%
66%
97%




8%
8%
7%
3%

Langsomt optagelige olier
(fede olier)

Avocadoolie ØKO
Olivenolie ØKO
Ricinusolie ØKO

 


1%
1%

 

 


10%
5%
6%




69%
78%
92%




20%
16%
2%

Meget langsomt optagelige olier
(meget fede)


Kokosolie, fast ØKO
Kokosolie jomfru ØKO
Palmeolie

 




2%
2% 
10%




7%
7%
40%

 


91%
91%
50%