ØKO100
Vare

Lavendinolie ØKO

Anvendelse: 

Kosmetik
Egenskaber: Lavendinolie har en antiseptisk, lindrende, cellefornyende og talgregulerende virkning.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Æterisk lavendinolie må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra økologisk Lavandula hybrida.
Kun til udvortes brug.
Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Linalool, limonen og geraniol.
 

Ingredients: Lavandula Hybrida Oil.

Produktet er i sin rene form faremærket:

Faresymbol_udraabstegnFaresymbol_lungerFaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.

Køb lavendinolien i flasker á 10, 30 eller 100 ml.