Åbn nyhedsbrevet i din browser

En god start på sommeren

Urtegaardens kosmetik nyhedsbrev maj 2011

Efter en lang vinter kom solen, henover Påsken, endelig til Danmark. Men selvom du måske har ventet med længsel efter at mærke solens varme på din hud, så husk at bruge solbeskyttelse. Solens skadelige stråler er nemlig en af de væsentligste faktorer, når det kommer til ældning og udtørring af huden.
Så giv din hud en god start på sommeren og beskyt den mod solens skadelige stråler med effektive og naturlige ansigts- og kropsplejeprodukter. Få inspiration til solprodukter i denne måneds nyhedsbrev, hvor du også kan læse mere om et af vores nye virkestoffer og den kommende tids arrangementer.

Solprodukter

 

Naturlig solbeskyttelse med tiosol

Med tiosol, der er et naturligt fysisk solfilter, kan du selv lave solbeskyttelsesprodukter, f.eks læbepomade eller ansigtssolcreme. Du kan også blande tiosol i din favorit kropsolie og på den måde omdanne den til en effektiv sololie - find blandingsforhold i vores solfaktorskema.

 

Genvej til sommerbrune ben

Med selvbruner kan du få solbrun hud - helt uden sol. Selvbruner er helt naturlig og du kan lave dit selvbrunerprodukt helt fra bunden, f.eks med vores opskrift på selvbrunerskum, eller du kan vælge den super nemme løsning, der er at blande den direkte i en færdig lotion eller creme.

 

Creme & lotion, Djursland

Vil du gerne i gang med at lave dine egne ansigts- og kropsplejeprodukter, men er du usikker på begreber som vandfase, emulgator, temperaturstyring mm., så er vores creme & lotion kursus den 18. maj lige noget for dig. Læs mere om kurset her.

 

Lindrende, beroligende og rig på antioxidanter

- det er hvad der kendetegner vores nye virkestof, edelweissekstrakt og det gør det ideelt til pleje af sensitiv eller stresset hud. Ekstraktet er også oplagt i solprodukter, da antioxidanterne modvirker frie radikaler forårsaget af solens skadelige stråler. Edelweissekstrakt bruges bl.a. i aftersunlotion og edelweisscreme, der på optimal vis regenererer sensitiv og stresset hud.

 

Drop-in uden kompromiser

Til vores drop-in arrangementer kan du nemt og hurtigt blande dine egne ansigts- og kropsplejeprodukter,  uden at det bliver på bekostning af kvaliteten. Den, og de rene varer, er i fokus, når vi 2. og 4. onsdag i hver måned holder drop-in i vores butik i København K. Næste gang er drop-in øjenskygge den 18. maj og  drop-in sololie 1. juni

Besøg eller kontakt os

Urtegaarden, Djursland
Aldershvilevej 1, Vivild
8961 Allingåbro

Åbningstider
Man-fre: 9.00 - 16.00

Urtegaarden, København
Sankt Peders Stræde 10
1453 København K

Åbningstider
Tirs-fre: 11.30 - 17.30
Lør: 11.00 - 15.00

Ring eller skriv
Telefon: 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk

Vi tager telefonen
Man-fre: 9.00 - 16.00

Copyright Urtegaarden ApS | www.urtegaarden.dk | Afmeld nyhedsbrev