Tilbage til oversigten

Hudpleje med naturen i fokus

Urtegaardens kosmetik nyhedsbrev juli 2011

Vi har i mere end 30 år solgt ingredienser til lav selv kosmetik og næsten lige så længe har vi produceret vores egen serie af ansigts- og kropsplejeprodukter - med naturen, økologien og de rene varer i fokus. Serien indeholder det, der skal til for at pleje hud og hår, i det daglige og når der er brug for noget ekstra. Med det nye hæfte 'Urtegaardens Ansigts- og kropsplejeprodukter' i hånden er det nemt at få det komplette overblik til at vælge de optimale produkter til netop dig. Kontakt os for bestilling af hæftet.

juli2011

 

 

Øjeblikkelig opfriskning

- og fugt til ansigtet på varme sommerdage - eller flyturen, får du med en ansigtsspray. Vi har 4 varianter; lindrende lavendel, helende rose, opfriskende orangeblomst og endelig en regenererende aloe vera spray, der dufter mildt af kaktus. Alle fire sprays er i praktisk flaske med forstøver.

 

Gør fødderne sommerklare

Bare tæer hører sommeren til, men efter en lang vinter kan det være nødvendigt med lidt klargøring.  Start med et velgørende fodbad, der løsner hård hud og døde hudceller og afslut med at massere en beskyttende og plejende fodsalve ind i huden - så er dine fødder helt klar til sandalerne.

 

Stik-ikke stift

Det kan være svært at gå tur i skoven eller sidde i haven på en sommeraften uden at blive generet af alverdens insekter.  Gennem tiderne har æterisk citronelleolie med sin karakteristiske kraftige citrusduft været anvendt som middel til at holde myg væk - prøv den i en stik-ikke stift, opskriften finder du her eller prøv vores stik ikke olie næste gang du går i skoven.

 

Indhyl dig i en duft af liflige appelsinblomster

Vi har lanceret en ny eksklusiv økologisk kropsolie, der med sit rige indhold af granatæbleolie og A-vitamin stimulerer dannelsen af collagen og sætter gang i cellefornyelsen, så huden strammes op og regenereres. Læs meget mere om Appelsinblomst kropsolie ØKO og køb den her

 

Drop-in uden kompromiser

Til vores drop-in arrangementer kan du nemt og hurtigt blande dine egne ansigts- og kropsplejeprodukter, uden at det bliver på bekostning af kvaliteten. Den, og de rene varer, er i fokus, når vi 2. og 4. onsdag i hver måned holder drop-in i vores butik i København K. Næste gang er drop-in sololie den 27. juli og drop-in mascara den 10. august

Besøg eller kontakt os

Urtegaarden, Djursland
Aldershvilevej 1, Vivild
8961 Allingåbro

Åbningstider
Man-fre: 9.00 - 16.00

Urtegaarden, København
Sankt Peders Stræde 10
1453 København K

Åbningstider
Tirs-fre: 11.30 - 17.30
Lør: 11.00 - 15.00

Ring eller skriv
Telefon: 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk

Vi tager telefonen
Man-fre: 9.00 - 16.00

Copyright Urtegaarden ApS