Tilbage til oversigten

Godt økologisk nytår

Vi ønsker alle et rigtigt godt nytår og takker mange gange for 2010. Økologien er en af vores mærkesager, og i det forgangne år havde vi fokus på såkaldt økologisk kosmetik og den manglende lovgivning på området.

Vi er derfor rigtig glade for - og stolte af at have været med til at påvirke - Forbrugerombudsmandens netop udsendte vejledning til miljømæssige og etiske påstande i markedsføringen. Af vejledningen fremgår det, at et produkt kun må kaldes økologisk, hvis 95% af produktet (eksl. vand) er økologisk, hvilket vi er helt enige i. Vejledningen er dog ikke lov og indeholder muligheder for vurdering af produkter, der ikke umiddelbart opfylder 95% kravet. Den er dog et langt skridt i den rigtige retning for at sikre, at økologiske hudplejeprodukter virkelig indeholder økologiske ingredienser.

Læs hele vejledningen her

 

Hjælpen til fedtet hud er her

Fedtet hud har en overproduktion af talg, store porer og en tendens til at skinne. Med sebumkontrol, der er baseret på et udtræk af dueurtplanten, kan den få effektiv hjælp. Med opskrifterne på sebumkontroltonic og sebumkontrolcreme eller vores dueurtcreme er det nemt at pleje fedtet og kombineret hud.

 

Klæd huden på til vinteren

Vinteren er over os, og kulden kan være hård ved huden, som derfor kan have behov for ekstra intensiv beskyttelse. Her er vores helende og beskyttende Altsalve et oplagt valg. Er du til lav-selv, så anbefaler vi vores vandfri kokos vintersalve, der også er særdeles velegnet til baby- og børnekinder.

 

Kursussæsonen 2011 skudt i gang

Vi lægger ud på Djursland den 14. februar med feriebolsjer og koldrørte sæber den 10. marts.

Se hele kursuskalenderen og tilmeld dig her

 

Drop-in uden kompromiser

Selvom du nemt og hurtigt kan fremstille produkter til vores drop-in arrangementer i butikken i København, er det ikke på bekostning af kvaliteten. Den, og de rene varer, er i fokus, når vi 2. og 4. onsdag i hver måned giver dig mulighed for at fremstille ansigts- og kropsplejeprodukter. Næste gang er drop-in creme, onsdag den 9. februar.

Læs mere om arrangementet her

Besøg eller kontakt os

Urtegaarden, Djursland
Aldershvilevej 1, Vivild
8961 Allingåbro

Åbningstider
Man-fre: 9.00 - 16.00

Urtegaarden, København
Sankt Peders Stræde 10
1453 København K

Åbningstider
Tirs-fre: 11.30 - 17.30
Lør: 11.00 - 15.00

Ring eller skriv
Telefon: 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk

Vi tager telefonen
Man-fre: 9.00 - 16.00

Copyright Urtegaarden ApS