Åbn nyhedsbrevet i din browser

Vi er ikke meget for det...

Urtegaardens slik nyhedsbrev oktober 2011

…altså at nævne jul allerede her i oktober, men den nærmer sig jo og det gør vores kurser i fyldte chokolader også - og på Urtegaarden bliver det altså ikke jul uden fyldte chokolader, selvom vi ikke kan blive enige om, hvilket fyld, der er det bedste. Læs mere om chokoladekurserne i denne måneds nyhedsbrev, hvor du bl.a. også får et tip til den oplagte værtindegave og præsenteres for et nyt startsæt.

Oktober 2011

 

Fyldte chokolader i København, søndag den 13/11

Lær om korrekt temperering af chokolade og fremstil dine egne fyldte chokolader helt fra bunden. Du støber selv chokoladeskallerne, som herefter fyldes med eksempelvis appelsinnougat, pebermyntefondant eller karamel, som du også selv fremstiller. Læg chokoladerne i fryseren, så holder de lige til jul, eller spis dem med det samme - det er helt op til dig. Vi holder et kursus om formiddagen og et om eftermiddagen

 

Den oplagte værtindegave

Tiden frem til jul byder for de fleste på mange arrangementer i kalenderen og hvorfor ikke erstatte den traditionelle blomsterbuket til værtinden med hjemmelavede karameller. Vi har netop fået karamelpapir i vores sortiment, så dine karameller kan præsentere sig på bedste vis og med vores opskrifter på peanutkarameller eller lakridskarameller er du godt i gang.

 

Et eksklusivt og skræddersyet slikkursus

Hvad enten veninderne eller familien skal samles til et hyggeligt julearrangement, fejre en fødselsdag eller afholde polterabend, arrangerer vi i vores butik i København kurser i kunsten at lave lækker slik fremstillet af rene, naturlige råvarer og uden unødvendige tilsætningsstoffer. Om der skal laves farverige bolsjer, økologiske skumfiduser, sprøde frugtsnacks eller noget helt fjerde er op til dig og du bestemmer også om der skal serveres økologisk urtete, varm kakao eller sprudlende champagne undervejs. Læs mere her eller kom ind i butikken og hør nærmere.

 

Kræs for chokoladeelskere

Økologisk 70% chokolade fyldt med cremet pebermyntefyld, der smelter på tungen. Vi er så vilde med kombinationen, at vi også synes du skal have mulighed for at smage. Derfor har vi lanceret et startsæt med netop denne kombination og vi giver dig 20% introduktionsrabat fra i dag og hele november. Læs mere om sættet og bestil det her

 

Besøg eller kontakt os

Urtegaarden, Djursland
Aldershvilevej 1, Vivild
8961 Allingåbro

Åbningstider
Man-fre: 9.00 - 16.00

Urtegaarden, København
Sankt Peders Stræde 10
1453 København K

Åbningstider
Tirs-fre: 11.30 - 17.30
Lør: 11.00 - 15.00

Ring eller skriv
Telefon: 86 48 00 11
urtegaarden@urtegaarden.dk

Vi tager telefonen
Man-fre: 9.00 - 16.00

Copyright Urtegaarden ApS | www.urtegaarden.dk | Afmeld nyhedsbrev