Opskrift
Bananvingummi

Lækker blød vingummi med sødmefuld smag af banan


Bananvingummi
500 g
30-60 minutter
60 minutter til tørring
6 måneder (Stuetemperatur, Tørt, Lufttæt)
Middel

Råvarer

Gelatineblanding
75 ml vand
50 g Gelatine ØKOGelatine ØKO
Vingummimasse
50 ml vand
240 g DruesukkerDruesukker
200 g sukker
Øvrigt
2 g CitronsyreCitronsyre
4 ml Bananaroma Bananaroma
2 ml Gul slikfarveGul slikfarve
1 tsk Madolie

Redskaber

1 gryde med låg til vandbad
1 gryde til vingummimassen
1 vægt
1 dejskraber
1 måleske 2 ml
1 sprøjte 2 ml
2 grydeskeer
1 glasskål (ca. 3 dl)
1 bolsjetermometer (200°C)
1 bolsjevæv eller bagepapir
1 saks
1 pensel
evt. udstikkersæt

 

Find alle vingummiopskrifter her

Sådan laver du hjemmelavet bananvingummi

Gelatineblanding
Vingummimasse

Tips & Tricks

Sejere vingummi?

Hvis du eftertørrer vingummien i ovnen får du en mere sej vingummi.
Tør den ca. 30 minutter ved 35-50°C