Chokoladekage

Opskrift på chokoladekage med økologisk kokosolie og soyafløde.

Tilberedningstid 30 min excl. bagetid

Råvarer
150 g jomfru kokosolie ØKO
250 g rørsukker
4 æg
200 g hvedemel
2,5 tsk. bagepulver
1 ¼ dl kokosmel
1 ¼ dl kakaopulver
2,5 dl økologisk soya fløde
100 g kakaosmør øko
125 g mørk chokolade øko
½ dl hakkede hasselnødder

Redskaber
skål
elpisker
gryde
springform
dejskraber

Fremstillingsvejledning

  1. Pisk økologisk jomfru kokosolie og rørsukker godt sammen.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen under omrøring.
  3. Bland mel, bagepulver, kokosmel og kakaopulver godt sammen og tilsæt det sammen med sojafløden
  4. Smelt kakaosmør ved svag varme og tilsæt det under omrøring
  5. Vend chokolade og hasselnødder i dejen
  6. Kom dejen i en smurt springform (diameter 24 cm.) og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i 1 time. Tjek om den er bagt og give den evt. lidt ekstra bagetid

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

  • Kakaosmør ØKO 50 g

    Kakaosmør ØKO

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 49,00
    DKK 74,00
    DKK 259,00
    DKK 899,00
  • Kokosolie, jomfru ØKO 100 g

    Kokosolie, jomfru ØKO

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 69,00
    DKK 207,00
    DKK 621,00
  • Mørk chokolade perler 200 g

    Mørk chokolade ØKO perler

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 72,00
    DKK 143,00

Kommentér eller stil et spørgsmål