Flødekarameller

Tilberedningstid 1 time
Tørretid Tørretid 2 timer

Holdbarhed 14 dage
Mængde 500 g

Råvarer
2,5 dl piskefløde
220 g (2,5 dl) sukker
180 g (2,5 dl) druesukker
7 g (5 ml) salt

Redskaber
1 gryde
1 termometer 200 °C
1 grydeske
1 dejskraber
1 form
bagepapir
kniv

Emballage
Karamelpapir
plastposer

Fremstillingsvejledning

  1. Afmål alle ingredienserne i en gryde (min 2 l) og rør dem sammen
  2. Opvarm blandingen langsomt til 130 °C under jævnlig omrøring
  3. Tag gryden af varmen og afkøl blandingen under jævnlig omrøring til 90 °C
  4. Efter afkøling hældes karamelmassen i en form (ca. 13 x 20 cm) beklædt med bagepapir og stilles til afkøling 1 til 2 timer
  5. Skær herefter karamellerne i passende stykker og pak dem i karamelpapir

Tip: Overtræk karamellerne med chokolade.

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

  • Karamelpapir, 100 stk.

    Karamelpapir

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 49,00
    DKK 294,00
  • Druesukker 250 g

    Druesukker

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 23,00
    DKK 32,00
    DKK 128,00
    DKK 928,00

Kommentér eller stil et spørgsmål