Ischokolade ØKO

Mørk chokolade med kokos og ingefær

Tilberedningstid 30 min.

Holdbarhed min. 1 måned, køligt
Mængde ca. 20 stk.

Råvarer
125 g mørk chokolade ØKO
63 g kokosolie ØKO, jomfru
8 g (= 1 spsk.) fondantpulver
0,5 ml (10 dråber) ingefærolie

Redskaber
Gryde
skål til vandbad
ske
si

Emballage
Små petitfour papirsforme, 10 ml/10 g

Fremstillingsvejledning

  1. Afvej chokolade og kokosolie og sigt fondantpulveret i
  2. Smelt blandingen over vandbad og rør imens
  3. Afkøl let og tilsæt ingefærolie under omrøring
  4. Hæld i forme
  5. Lad ischokoladerne stivne inden servering

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

  • Fondantpulver 100 g

    Fondantpulver

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 39,00
    DKK 158,00
    DKK 634,00

Kommentér eller stil et spørgsmål