Kølende gel med aloe vera

Til brandsår, solskoldning o.lign.

Tilberedningstid Ca. 15 min.

Holdbarhed 2 år ved alm. opbevaring*
Mængde 100 ml

Råvarer
100 ml Aloe Vera juice
1 ml carraghéntang
1 ml natriumbenzoat*

Redskaber
Lille gryde
Måleske
Spiralpiskeris

Emballage
1 stk. 100 ml krukke
1 stk. etiket

Fremstillingsvejledning

  1. Hæld Aloe Vera juicen i gryden
  2. Si carraghéntang i, og tilsæt natriumbenzoat under opvarmning til max. 60°C
  3. Rør med spiralpiskeris til geléen er afkølet, og evt. carraghénklumper er opløst
  4. Hæld geléen på krukke.

*) Hvis geléen anvendes indenfor 1 måned, kan konserveringsmidlet natriumbenzoat udelades

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

  • Aloe Vera juice 100 ml, levnedsmiddel

    Aloe Vera juice

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 49,00
    DKK 147,00
    DKK 441,00
    DKK 1.323,00
  • Carraghén tang 25 g

    Carraghéntang

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 43,00
    DKK 109,00
    DKK 379,00
  • Natriumbenzoat 25 g

    Natriumbenzoat

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 43,00
    DKK 86,00

Kommentér eller stil et spørgsmål