Kokosstænger

chokolade og kokos

Tilberedningstid Ca. 30 min.
Tørretid 2 timer

Holdbarhed 1 måned
Mængde 6 stænger á 35-40 g

Råvarer
70 g lys chokolade
20 g kokosolie ØKO jomfru
25 ml piskefløde
2 ml kokosaroma
100 g kokosmel

ca. 50 g mørk chokolade til overtræk

Redskaber
gryde
grydeske
skål til vandbad
chokoladegaffel eller
gaffel/ske
bagepapir

Fremstillingsvejledning

  1. Giv piskefløden et opkog
  2. Tilsæt jomfru kokosolie og chokolade og rør til det er smeltet
  3. Tilsæt kokosmel og kokosaroma og rør til massen er ensartet
  4. Form massen til 8 stænger (6x2x2 cm) og lad dem tørre et par timer på et stykke bagepapir
  5. Overtræk stængerne med mørk chokolade

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

Kommentér eller stil et spørgsmål