Lakrids cookies

Opskrift på lakrids cookies. Sprøde småkager med mandler, nødder og lakridssmag.

Tilberedningstid 1 time

Holdbarhed 1 måned
Mængde ca 400 g 25 stk

Råvarer
130 g hvedemel
90 g palmeolie
50 g glukosesirup
1 æg
30 g mandler, smuttet og hakket
30 g hasselnødder, hakket
1 knivspids salmiaksalt
15 g lakridsekstrakt

Redskaber
1 gryde
1 skål
1 vægt
1 kniv

Emballage
kagedåse

Fremstillingsvejledning

  1. Mandler og hasselnødder hakkes.
  2. Sæt glukosesiruppen i meget varmt vandbad.
  3. Bland hvedemel, salmiaksalt og lakrids, og ælt det sammen med palmeolie, æg og tilsidst den flydende glukosesirup og de hakkede nødder og mandler.
  4. Tril dejen i kugler og tryk dem flade med en gaffel, 6 cm i diameter, og sæt dem på bageplade beklædt med bagepapir. Pladen sættes i køleskabet 1 time.
  5. Bag kagerne ved 200 °C (180 °C varmluft) i 15 min.
  6. Kagerne afkøles på en bagerist og pakkes i kagedåse.

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

  • Palmeolie, fast 500 g

    Palmeolie, fast

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 86,00
    DKK 279,00
  • Glukosesirup, 500 g

    Glukosesirup

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 72,00
    DKK 889,00
  • Hasselnødder ØKO 100 g

    Hasselnødder ØKO

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 20,00
  • Mandler ØKO 100 g

    Mandler ØKO

    Midlertidig udsolgt

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 20,00

Kommentér eller stil et spørgsmål