Lakridsis ØKO

Økologisk is med lakridssmag

Tilberedningstid 30 min. + Frysetid 3-4 timer

Holdbarhed Min. 2 måneder
Mængde 600 g

Råvarer
4 pasteuriserede æggeblommer ØKO
75 økologisk sukker
½ l økologisk piskefløde
3 spsk. lakridsrodspulver ØKO (= 25 g)
(eller 3 spsk. mild lakridsekstrakt)
evt. 1 lille tsk salmiaksalt

Redskaber
vægt
2 skåle
måleskeer
håndmixer
dejskraber

Emballage
plastbøtte

Fremstillingsvejledning

  1. Æggeblommer og sukker piskes cremet, næsten hvidt
  2. Lakridsrodspulver og evt. salmiaksalt tilsættes og der piskes igen
  3. Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen
  4. Sættes i fryseren i 3-4 timer, evt. til dagen efter

    Tips: Kan drysses med lakridsrodspulver ØKO før servering

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

  • Lakridsrodspulver ØKO 100 g

    Lakridsrodspulver ØKO

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 45,00
    DKK 172,00
    DKK 688,00

Kommentér eller stil et spørgsmål