Peanutbar med chokolade ØKO

nøddebar med chokoladeovertræk

Tilberedningstid 30 min.

Holdbarhed 2 - 3 uger
Mængde 1 portion

Råvarer
1 dl økologiske peanuts
25 ml (1/4 dl) maltitol
2 ml gummi arabicum ØKO
50 g mørk chokolade ØKO

Redskaber
1 pande
1 skål
1 kniv eller mandelhakker
1 gryde
1 skål til vandbad
Bagepapir eller bolsjevæv

Fremstillingsvejledning

  1. Afmål 1 dl peanuts og hak dem groft
  2. Smelt maltitol ved svag varme og tilsæt gummi arabicum under omrøring.
  3. Tag panden af varmen og tilsæt de hakkede peanuts
  4. Form massen til en bar
  5. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk baren
  6. Når chokoladen er størknet skæres baren i passende stykker

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

Kommentér eller stil et spørgsmål