Pebermyntepastiller

gammeldags juleslik

Tilberedningstid 1 time

Holdbarhed 3 uger, opbevaret køligt
Mængde 35-40 stk.

Råvarer
½ bæger (25 g) pasteuriseret æggehvide
4 dråber pebermynteolie
240 g fondantpulver
20 g mørk chokolade

Redskaber
1 gryde til vandbad
1 skål til vandbad
1 skål
1 ske
bagepapir
ophælderpose

Fremstillingsvejledning

  1. Rør æggehvide og pebermynteolie sammen
  2. Tilsæt ca. halvdelen af fondantpulveret og rør godt. Forsæt med at tilsætte fondantpulver til blandingen kan æltes, uden at den klæber til fingrene
  3. Del massen i 4 dele og rul hver del til en tynd pølse (ca. 1 cm i diameter)
  4. Skær "pølserne" ud i stykker af ca. 2 cm og rul hvert stykke til en kugle
  5. Tryk hver kugle flad og stil dem til tørre på bagepapir. OBS: Hvis massen bliver for tør undervejs fugtes hænderne med en lille smule koldt vand
  6. Smelt chokoladen over vandbad, afkøl den let og fyld den i en ophælderpose
  7. Pynt pebermyntepastillerne med chokoladen. Når chokoladen er stivnet lægges pastillerne i en tætsluttende dåse

Urtegaarden ApS
Telefon 86 48 00 11
Opskriften er udskrevet fra www.urtegaarden.dk

Relaterede varer

  • Pebermynteolie 10 ml

    Pebermynteolie

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 39,00
    DKK 89,00
    DKK 209,00
  • Mørk chokolade perler 200 g

    Mørk chokolade ØKO perler

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 72,00
    DKK 143,00
  • Fondantpulver 100 g

    Fondantpulver

    Pris inkl. moms i DKK
    DKK 39,00
    DKK 158,00
    DKK 634,00

Kommentér eller stil et spørgsmål