Opskrift
PS tærter

Velsmagende chokoladetærter a la P-tærter


PS tærter
30 stk, 600 g
120 minutter
14 dage (Stuetemperatur, Tørt, Mørkt)
Middel

Råvarer

Gelatineblanding
50 ml vand
20 g Gelatine ØKOGelatine ØKO
Æggehvideblanding
43 ml varmt vand 30-35°C
7 g Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO
1 ml AppelsinolieAppelsinolie
2 ml CitronsyreCitronsyre
Sukkermasse
25 ml vand
100 g sukker
120 g DruesukkerDruesukker
150 g saltede grofthakkede peanuts
Chokoladeovertræk
200 g Mørk chokolade

Emballage

1 OphælderposeOphælderpose

Redskaber

3 gryder 
1 glasskål der slutter tæt til gryden
1 skål (min. 2 l)
1 lille glasskål
2 grydeskeer
1 teske
1 vægt
1 håndmixer
1 bolsjetermometer
1 dejskraber
1 saks
1 pensel
1 måleske 2 ml
1 bolsjevæv eller bagepapir
1 ophælderpose

Sådan laver du hjemmelavede PS tærter

Vandbad
Gelatineblanding
Æggehvideblanding
Sukkermasse
Temperering af chokolade