Vare

Palmarosaolie ØKO

Anvendelse:

Kosmetik
Virker talgregulerende, helende og øger cellefornyelsen.  
Velegnet til moden og sensitiv hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af græs fra Cymbopogon martinii

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Geraniol, citral, linalool, farnesol og limonen.

Ingredients: Cymbopogon Martinii Oil.

Produktet er i sin rene form faremærket:

faresymbol_udraabstegnfaresymbol_lunger

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation.