Vare

Palmeolie, fast

Koldpresset af oliepalmens frugter (Elaesis guineensis). Indeholder ca. 10% af den essentielle fedtsyre linolsyre og har desuden et naturligt indhold af E-vitamin og phytosteroler. Palmeolie er et meget holdbart fedtstof, der tåler høj opvarmning.

Virker blødgørende, gør huden glat og gør kosmetikprodukter fastere.

Velegnet til alle hudtyper, men er især egnet til tør hud.

Anvendes i creme, lotion og salve m.m. som en del af fedtfasen.

Levnedsmiddelkvalitet.

Smeltepunkt: 33-40°C

Ingredients: Elaeis Guineensis Oil