Cedertræolie

Anvendelse:

Kosmetik

Virker antiseptisk, sammentrækkende og lindrende.

Velegnet til sensitiv, uren og fedtet hud.

Dosering: Max 1%.

Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft

Bundnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af ved fra Cedrus atlantica.

Kun til udvortes brug.

align="left">Indeholder følgende af de 26 stoffer: Farnesol.

INCI: Cedrus Atlantica Oil

Varenummer: 65208002

Pris inkl. moms i DKK
39,00 / fl
DKK 39,00
DKK 199,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.