Der er ingen varer i kurven
Fennikelolie
Anvendelse:
Kosmetik
Virker sammentrækkende og varmende.
Velegnet til fedtet og moden hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.
Duft
Mellemnote.
Fremstillet ved vanddampdestillering af knuste frø fra Foeniculum vulgare. Kun til udvortes brug.
Indeholder følgende af de 26 stoffer: Limonen.
INCI: Foeniculum Vulgare Oil
Varenummer: 65215002
- 49,00 / fl


