Fyrrenåleolie

Anvendelse:

Kosmetik

Virker antiseptisk og øger blodgennemstrømningen.

Velegnet til alle hudtyper.

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft

Mellem til topnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af nål fra Pinus sylvestris.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de 26 stoffer: Limonen.

INCI: Pinus Sylvestris Oil

 

Varenummer: 65216002

Pris inkl. moms i DKK
39,00 / fl
DKK 39,00
DKK 88,00
DKK 199,00