Der er ingen varer i kurven
Geraniumolie
Anvendelse:
Kosmetik
Virker inflammationshæmmende, sammentrækkende og talgregulerende.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.
Duft
Mellemnote.
Fremstillet ved vanddampdestillering af friske blomsterskud fra Pelargonium graveolens.
Kun til udvortes brug.
Indeholder følgende af de 26 stoffer: Geraniol, citronellol, linalool, citral og limonen.
INCI: Pelargonium Graveolens Oil
Varenummer: 65217002
- 59,00 / fl


