Der er ingen varer i kurven
Lavendelolie ØKO
Anvendelse:
Kosmetik
Virker antiseptisk, talgregulerende, beroligende og cellefornyende.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.
Duft
Mellemnote.
Fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra økologisk Lavandula angustifolia.
Kun til udvortes brug.
Indeholder følgende af de 26 stoffer: Linalool, citral, geraniol og limonen.
INCI: Lavandula Angustifolia Oil
Varenummer: 65230301
- 59,00 / fl


