Lavendelolie

Anvendelse:

Kosmetik
Virker antiseptisk, talgregulerende, beroligende og cellefornyende.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra Lavandula angustifolia.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de 26 stoffer: Linalool, limonen og geraniol.
 

INCI: Lavandula Angustifolia Oil

Varenummer: 65230002

Pris inkl. moms i DKK
49,00 / fl
DKK 49,00
DKK 113,00
DKK 259,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.