Litsea cubebaolie

Anvendelse:
Kosmetik
Virker antiseptisk, sammentrækkende og opfriskende.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Topnote.

Levnedsmidler:
Som smag i bolsjer, vingummi, frugtflæsk mm.
Dosering: Følg anvisninger i opskriften. Må aldrig indtages ufortyndet.
Levnedsmiddelkvalitet.

Fremstillet ved vanddampdestillering af frugt fra Litsea cubeba.

Indeholder følgende af de 26 stoffer: Citral, limonen, linalool, geraniol, farnesol og citronellol.

INCI: Litsea Cubeba Oil

Varenummer: 65233002

Pris inkl. moms i DKK
49,00 / fl
DKK 49,00
DKK 259,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.