Der er ingen varer i kurven
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.
Anvendelse:
Kosmetik
Virker regenererende, sammentrækkende og inflammationshæmmende
Velegnet til fedtet og moden hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.
Duft
Bundnote.
Fremstillet ved vanddampdestillering af tørret, fermenteret blad fra Pogostemom cablin.
Kun til udvortes brug.
Indeholder følgende af de 26 stoffer: Ingen.
INCI: Pogostemom Cablin Oil
Varenummer: 65245002
Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.