Rosmarinolie ØKO

Anvendelse:

Kosmetik
Stimulerer blodcirkulationen og virker rensende.
Velegnet til tør hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Topnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af økologiske blade fra Rosmarinus officinalis.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de 26 stoffer: Limonen og linalool.

INCI: Rosmarinus Officinalis Oil

Varenummer: 65252202

Pris inkl. moms i DKK
54,00 / fl
DKK 54,00
DKK 129,00
DKK 324,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.