Sandeltræolie vestindisk

Kaldes også amyrisolie.

Anvendelse:

Kosmetik
Virker antiinflammatorisk.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Bundnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af rod og ved fra Amyris balsamifera.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de 26 stoffer: Farnesol.

INCI: Amyris Balsamifera Oil

Varenummer: 65255002

Pris inkl. moms i DKK
49,00 / fl
DKK 49,00
DKK 110,00
DKK 319,00