Ylang ylangolie ØKO

Anvendelse:

Kosmetik
Virker talgregulerende, antiseptisk, beroligende.  
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Bund- til mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af økologske blomster fra Cananga odorata.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de 26 stoffer: Benzylbenzoat, farnesol, linalool, benzylsalicylat, geraniol, eugenol og limonen. 

INCI: Cananga Odorata Oil

Varenummer: 65260001

Pris inkl. moms i DKK
59,00 / fl
DKK 59,00
DKK 236,00
DKK 699,00