Jojobaolie ØKO

Flydende voks, koldpresset af økologiske jojobanødder (Simmondsia chinensis).
Består primært af stabile umættede omega-9 fedtsyrer og er derfor meget holdbar. Olien indeholder naturlig solbeskyttelse og er desuden talgregulerende.

Halvfed olie, der absorberes middelhurtigt af huden.
Velegnet til sensitiv og normal-tør hud samt til hårprodukter.

Anvendes i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen.
Kun til udvortes brug.

INCI: Simmondsia Chinensis Oil.

Varenummer: 50005005

Pris inkl. moms i DKK
89,00 / fl
DKK 89,00
DKK 356,00
DKK 1.424,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.