Der er ingen varer i kurven
Carraghéntang
Naturligt fortykningsmiddel i pulverform, der udvindes fra rødalger af tangarten Rhodophyceae.
Levnedsmiddelkvalitet (E407).
Tangen virker konsistensgivende og emulsionsstabiliserende. Pulveret skal sigtes i vandfasen og må ikke opvarmes til temperaturer over 60°C, da det så mister noget af sin geleringsevne. Velegnet til alle hud- og hårtyper.
Dosering: 1-3%
INCI: Carrageenan
Varenummer: 24040003
- 39,00 / Stk.


