Benzylalkohol

Aromatisk alkohol, der forekommer naturligt i bl.a. jordbær og æteriske olier. Benzylalkohol dræber eller hæmmer tilvæksten af et bredt spektrum af bakterier, gær- og mugsvampe og kan anvendes til konservering af alle vandholdige produkter. Anvendes  i slutfasen (ved stuetemperatur). 

Dosering:
0,5% i produkter med sulfat, perlemorssulfat, supersulfat og emulsterna.
1% i produkter emulgeret med vegetal, lanolin og MF fedt/VE fedt

Se hvordan Natriumbenzoat/Paraben/Benzoetinktur erstattes med benzylalkohol i eksisterende opskrifter. 

Benzylalkohol er på listen over de 26 deklarationspligtige parfumestoffer.

OBS: Redskaber skylles i koldt vand inden opvask. Materialer, der kommer i kontakt med benzylalkohol må ikke være af jern eller aluminium.

INCI: Benzylalkohol

Varenummer: 26059302

Pris inkl. moms i DKK
49,00 / stk
DKK 49,00
DKK 245,00

Fragt til Danmark koster 60,- DKK ved forsendelser under 1.000,- DKK. Ved forsendelse til udlandet gælder disse betingelser.